Groen Soepuurtje 18 oktober Samen maken we de buurt mooier en groener!

Vier plekken in de Kornhorst en Hangaarts gaan dit najaar groener en mooier worden. Hoe? Daarover kun jij als omwonende meedenken tijdens het groene soepuurtje op 18 oktober. Groen maakt de buurt mooier, geeft vogels en vlinders een plek en zorgt voor koelte op warme dagen en het helpt om wateroverlast tegen te gaan.

Help jij mee om van de buurt een groen paradijs te maken? Samen met IVN Natuureducatie en Welcom organiseren we de komende tijd leuke activiteiten. Kom langs en denk mee!

Groen Soepuurtje

  • Wanneer? 18 oktober, 14.30-16.00 uur
  • Waar? Trefpunt de Bongerd, De Bongerd 10, 7041 GL ’s-Heerenberg
  • Wat gaan we doen?  We starten bij het Trefpunt en onder leiding van IVN Natuureducatie gaan we op buurtsafari. We sluiten af met een lekker kopje soep om 16.00 uur. IVN verzorgt voor kinderen in basisschoolleeftijd een leuke natuuractiviteit, dus neem ze vooral mee! 🌼
  • Kosten: gratis
  • Aanmelden: Meedoen kan zonder aanmelden. Meld je wel aan voor de soep via het Trefpunt of stuur een mail naar oostkijktvooruit@montferland.info. Dan weten we hoeveel boodschappen we moeten doen.

Groene Doeners gezocht
Heb jij groene vingers of wil je dat leren? Sluit je aan bij het Groenteam! We zoeken bewoners die willen helpen planten en daarna verzorgen van de nieuwe plantvakken die in Hangaarts en Kornhorst worden aangelegd. Help jij mee de buurt mooier en gezelliger maken? 🌼 Tijdens het Groen Soepuurtje op 18 oktober vertellen we je graag meer over hoe jij kunt bijdragen.

Plantdag – 29 november
Zet het alvast in je agenda! Op deze dag gaan we samen nieuwe planten en struiken in de grond zetten. Iedereen is welkom om mee te helpen. Zo zorgen we ervoor dat ‘s-Heerenberg Oost stap voor stap groener en mooier wordt!

Tijden en locaties worden binnenkort bekend gemaakt.

Contact

Kun je niet komen naar het groene soepuurtje, maar heb je een vraag, zorg of idee? Mail ons op: oostkijktvooruit@montferland.info.

 

< Terug naar nieuwsoverzicht